Kerstpakketten

CHILL COOLERS kerstpakketten

In de CHILL Coolers kun je een mooi kerstpakket samenstellen, en maakt zo deel uit van het kerstpakket. Met de CHILL Small, CHILL Medium en CHILL Big is er voor elke prijsklasse een mogelijkheid om een pakket in een cooler samen te stellen.

De CHILL Medium en CHILL Big hebben een vakverdeling waardoor je warm en koud in dezelfde box op temperatuur houd. Wat warm is blijft warm, wat koud is blijft koud gedurende 5-7 uur.

Daarnaast is de cooler zo sterk dat je erop kan zitten, een ideaal geschenk voor bedrijven die met de bouw te maken hebben. Maar uiteindelijk is er voor elke bedrijfstak wel een goede reden te bedenken om één van deze coolers uit te kiezen voor een kerstpakket of eindejaarsgeschenk.

CHILL FUNCOOLERS kerstpakketten

Ook als kerstgeschenk is de Funcooler een leuk cadeau om te krijgen.

Deze cooler is geschikt voor 6 flesjes of 12 blikjes en houd je drankjes 5-7 uur koud zonder koelelement.

Door de insteekkaart is hij gemakkelijk te personaliseren en kun je dus je kerstwens op de kaart vermelden, welke later weer vervangen kan worden door een eigen foto om de cooler eigen te maken.

Ook is de riem te personaliseren en is er een optie om een flesopener aan de riem te monteren.

CHILL winecoolers kerstpakketten

De CHILL Winecooler is een prachtig eindejaarsgeschenk. In plaats van het houten kistje (wat toch weggegooid wordt of in de kachel beland) stop je nu je flessen wijn of champagne in deze winecooler.

Een uiterst functioneel geschenk, want het is gewoon een koelbox waarin je wijn 5 tot 7 uur op de juiste temperatuur blijft, ideaal om een wijntje op het strand te drinken.

Daarnaast zit er een uitsparing in voor de Winechill, om zo je eindejaarsgeschenk nog meer inhoud te geven. Voor meer info over de Winechill, zie elders op onze site.

De riem kan eventueel gepersonaliseerd worden met je bedrijfsnaam of logo, dus een ideaal eindejaarsgeschenk om je klanten of personeel mee te verrassen.

meer informatie

Wilt u meer informatie of een bestelling plaatsen, vul het onderstaande formulier in